VERHUUR

Overweeg je je woning te verhuren? Bij de verhuur van je woning komt best veel kijken. Het is belangrijk dat je een betrouwbare huurder vindt, en dan zijn er nog diverse juridische en praktische aspecten waar je rekening mee dient te houden. En hoeveel kun je eigenlijk verwachten te vragen voor de woning? Welk soort huurovereenkomst moet je gebruiken?
Clairesrealestate is gespecialiseerd in het verhuren van woonruimte.

Een op maat gemaakt verhuuradvies

We maken graag een afspraak met je voor een gratis en vrijblijvende intake om de mogelijkheden van de verhuur van je woning te bespreken en even persoonlijk kennis te maken. Bij voorkeur nemen we dan meteen foto’s van je woning, of als je dat liever hebt, kunnen we een professionele fotoshoot organiseren (kosten van toepassing). De foto’s, omschrijving en andere details van je woning plaatsen we op diverse relevante websites zoals Pararius, Funda e.d., die gericht zijn op het aantrekken van de geschikte potentiële huurder.

De verhuurder procedure

Kandidaten voor je woning, die we vinden via de diverse websites en binnen ons netwerk van collega-makelaars en relocation consultants, selecteren en screenen we voor je.

Als er na bezichtiging van je woning een huurvoorstel wordt gedaan, of misschien zelfs meerdere, zullen we die met je doornemen en eventueel een tegenvoorstel doen. Binnen het voorstel komen zaken als de huurprijs, ingangsdatum, huurperiode en eventueel andere voorwaarden aan bod.

In geval van wederzijdse instemming tussen jou en kandidaat-huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Na de ondertekening hiervan, volgen de ontvangst van de eerste huurbetaling en waarborgsom, en de sleuteloverdracht.

We verzorgen ook de sleuteloverdracht met inspectie (rapport en fotorapportage) van de woning, en eventueel het aanvragen van de leveringen van elektra, water e.d.

Laten we samen jouw woning verhuren!

Meld via onderstaand contactformulier je woning aan!

    Compare listings

    Vergelijken