REVIEWS

Eindelijk een huis in het centrum van Amsterdam!

Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Zo ontzettend blij! Met Claire ging alles heel vlotjes. Hierdoor zitten we nu helemaal op onze plek in het centrum van Amsterdam. Wil je een huis vinden dan is contact opnemen met Claire dus zeker aan te raden!

Fani

Snel een woning zonder overhaaste beslissingen.

Rated 5 out of 5
22 juni 2021

We hadden gereageerd op een woning en kregen via de mail van Claire te lezen dat deze woning niet meer beschikbaar was, maar dat er nog een andere (betere) woning was die wel beschikbaar was. Kort daarna telefonisch contact gehad met hoe het werkt en snel een afspraak kunnen inplannen voor bezichtiging. Met de andere bezichtigingen die we op dat moment hadden moesten we meteen een beslissing maken en dan hadden we niet eens de zekerheid dat we het konden huren. Bij claire hebben we rustig kunnen bezichtigen en hebben we zelfs de kans gehad om nog een ander appartement te bezichtigen en daaruit een keuze te maken. Een super fijne ervaring waar we in de toekomst graag weer gebruik van willen maken. Echt top!

Rachida

Snel, persoonlijk en een mooie woning!

Rated 5 out of 5
21 juni 2021

Wij hebben een prettige ervaring gehad met Claire. Ze reageerde altijd erg snel, maakte het proces gemakkelijk en had een prachtige woning voor ons. Ze kent de markt goed en is erg persoonlijk in haar communicatie. Toppertje dus. Ik raad iedereen om via Claire een woning te zoeken.

Bas

Mooie Nette Woning

Rated 5 out of 5
20 juni 2021

Zoek je een keurige classy woning dan heeft Claire deze zeker weten binnen een mum van tijd voor je geregeld.
Ze is zeer klantvriendelijk en prettig om mee te communiceren.

Rem Pronk

10/10

Rated 5 out of 5
23 december 2020

Dankzij Claire real estate heb ik een prachtig appartement gevonden voor mij en mijn vrienden op een ideale plek in Amsterdam. Er is snel gehandeld, waardoor we al heel snel konden intrekken. Een aanrader voor iedereen.

Jesse

Highly recommended

Rated 5 out of 5
19 december 2020

Claire’s fantastic! It’s not often you meet someone that makes the job of finding a new home seem so effortless. I highly recommend her services and for sure will call her next time I’m on the market for a new home.

Sheena

10/10

Rated 5 out of 5
15 december 2020

Via Clairesrealestate heb ik binnen een maand een appartement weten te vinden. Claire handelt heel snel, heeft veel oog voor de belangen van haar klanten en blijft gedurende het hele huurtraject aan je zijde staan. Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen en zouden Clairesrealestate dan ook bij iedereen aan willen raden!

Jelle

Smooth communication, perfect home

Rated 5 out of 5
28 oktober 2020

We had an amazing experience with Claire, she found us a house really quickly, exactly within our wants/needs. During the renovations we were kept up to date and could visit When moving in we never had any problems and when there would be questions everything was taken care of right away. We’ve been enjoying our new home so much, and on a personal level Claire is such a lovely person. We are thankful for her time and energy spent.

Ella

Aanrader voor iedereen!

Rated 5 out of 5
25 oktober 2020

Via Claire Real Estate heb ik een prachtig appartement gevonden in Amsterdam die volledig voldoet aan mijn eisen. Daarnaast wordt er snel gehandeld en geluisterd naar waar je opzoek bent. Voor iedereen een aanrader die opzoek is naar een huis.

Ysabel Hoogeveen

Plaats een review

Compare listings

Vergelijken