Raamstraat 33

 • €3,500
33, Raamstraat, Jordaan, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1016XL, Nederland
Rented
33, Raamstraat, Jordaan, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1016XL, Nederland
 • €3,500

Overview

 • Appartement
 • Type
 • 2
 • Slaapkamers
 • 1
 • Badkamer
 • 100

Omschrijving

LIFT, Luxe en design!

Karakteristiek en smaakvol ontworpen appartement van circa 100 m², met o.a. een ruime woonkeuken, bijzonder lichte woonkamer en twee courante slaapkamers. De woning maakt deel uit van een luxe recent verbouwd appartementencomplex in een voormalige fabriek. Gelegen in een luw gedeelte van de grachtengordel.
De woning heeft een onderscheidende plattegrond en de woning is toegankelijk met LIFT.

* See English text below *

Indeling:
Stoer entree met LIFT geeft toegang tot de woning op de derde verdieping. Er is imposante binnenkomst met veel licht, openslaande deuren en luxe keuken. Aparte ruimte voor garderobe, toilet en kast voor de wasmachine en droger.
Het geheel vormt een levendig karakter rond het kookeiland. De keuken is verder voorzien van AEG inbouwapparatuur, Quoocker en onderhoudsvrij werkblad. Bij de keuken is een breed balkon/terras op het zuiden.
Woonkamer heeft strakke stalen ontworpen trap en veel licht met openslaande deuren. De slaapverdieping is verdeeld in twee courante slaapkamers en badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de overloop is separaat toilet.

Bijzonderheden:
– LIFT
– 2 slaapkamers
– Woonoppervlakte van 100m2
– Gestoffeerd, wasmachine en droger aanwezig
– Gemeubileerd ook mogelijk voor een huurprijs van €4.000,- excl per maand
– Lichtplan met inbouwspots en opbouwverlichting
– Design deuren met magneetsluiting en verdekte scharnieren
– Gietvloer met vloerverwarming
– Balkon op het zuiden van 6 m²
– Intercom met camera
– 2 maanden waarborgsom

Project De Kroon

SPACE & LIGHT RAAMSTRAAT 33 G

Karakteristiek en speels ontworpen appartement. Alle appartementen zijn ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Kodde Architecten. Uniek in vormgeving en met behoud van originele elementen van het gebouw. De Space en Light appartementen hebben een optimale functionaliteit met twee slaapkamers, veel lichtinval, design woonkeukens, smaakvolle badkamers, zonnige balkons!

OMGEVING & LIGGING

Ultiem urban living, maar wel net even uit de drukte. De charmante Raamstraat 33 combineert het beste van twee werelden.
Winkels, theaters zoals de Nieuwe De La Mar, bioscopen, musea en galeries, volop horecagelegenheden en poppodia als De Melkweg en Paradiso; je vindt ze allemaal op een steenworp afstand. Natuurlijk staat je fiets voor de deur, al pak je net zo makkelijk de tram om de hoek in de Marnixstraat of op het Leidseplein.
Parkeren
Er kan een parkeerplaats in de overdekte parkeergarage van De Makroon gehuurd worden, het senioren complex schuin tegenover De Kroon.

• Perfecte ligging in een luw gedeelte van de Grachtengordel
• Historisch en monumentaal gedeelte van Amsterdam
• Centrale locatie ten opzichte van o.a. Museumplein, Oud-West, Oud-Zuid en Vondelpark
• Voorzieningen op loopafstand
• Uitgebreid aanbod aan kunst & cultuur, horeca en winkels
• Gunstig voor het openbaar vervoer, vele trams en bussen stoppen aan de Marnixstraat of op het nabijgelegen Leidseplein

——————–

ELEVATOR, luxury, design!

Characteristic and tastefully designed 100sqm apartment, including a spacious kitchen/ lounge, an extraordinarily bright living room, and two good-sized bedrooms. The home is part of a small-scale apartment complex in a former factory. It is situated in a calm area within Amsterdam’s historic canal belt.

The home has a distinctive floor plan and is accessible by ELEVATOR.

Layout:

Robust central lobby with an elevator accesses the home on the third floor. There is an impressive entrance flooded in natural light, French doors, and a luxury kitchen. Separate coat area, restroom, and laundry closet.

The home’s vibrant character is centered around the kitchen island. The kitchen is fully equipped with AEG appliances, a Quooker, and a maintenance-free countertop. The kitchen has a wide south-facing balcony/terrace.

The living room features a contemporary steel staircase, French doors bathe the room in light. The first floor is divided into two good-sized bedrooms, a bathroom with a walk-in shower and vanity. There is a separate restroom off the landing.

Specifications:

– ELEVATOR
– 2 bedrooms
– Living area of 100 m2
– Unfurnished, washing machine and dryer available
– Furnished also possible for a rental price of € 4,000 excl. Per month
– Lighting plan with integrated recessed lights and surface-mounted lighting
– Design doors with magnetic fastenings and concealed hinges
– Cast-floor with underfloor heating
– South-facing balcony, 6sqm
– Intercom with camera
– Three month’s deposit

SPACE & LIGHT RAAMSTRAAT 33 G

This apartment feature characteristic and playful designs. All apartments are designed by renowned architectural firm Kodde Architecten. Unique in their composition while preserving the building’s original elements.
The Space & Light apartments offer maximum functionality with two bedrooms, optimum daylight entry, designer kitchen/ lounges, elegant bathrooms, sunny terraces and balconies!

LOCATION

With the canals and Leidseplein within walking distance, Vondelpark in the ‘backyard’ and the sophisticated Museum Quarter just around the corner, one thing is crystal clear: De Kroon is where the good life is enjoyed. Shops, theaters such as Nieuwe De La Mar, cinemas, museums and art galleries, a host of restaurants and cafes and music venues such as Melkweg and Paradiso; all are a stone’s throw away. Explore the city by bicycle, or catch the tram from the tram stop around the corner on Marnixstraat or Leidseplein.
Ultimate urban living, but tucked away from the masses. Charming Raamstraat combines the best of two worlds.
Parking
One can rent a parking space in the nearby garage of De Makroon, the senior complex at the other side of the Marnixstraat.

• Perfect location in a quiet part of Amsterdam’s historic canal belt
• Historic and monumental area in Amsterdam
• Central location relative to Museumplein, Oud-West, Oud-Zuid and Vondelpark
• Amenities within walking distance
• Wide selection of art galleries and cultural venues, restaurants and shops
• Excellent connectivity by public transportation, multiple trams and busses stop on Marnixstraat or nearby Leidseplein

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Den Uyl Real Estate, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN – norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

 • Address Raamstraat 331016 XL Amsterdam
 • Stad Amsterdam
 • Nederland Nederland

Details

Bijgewerkt op januari 1, 2021 op 3:41 pm
 • Prijs: €3,500
 • Grootte: 100
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamer: 1
 • Type: Appartement
 • Status: Rented

Vraag een bezichtiging aan

Compare listings

Vergelijken